• Onderscheidend in kwaliteit!
  • T: +31 (0)6 39 31 31 40
  • E: Info@Energielabelmeierijstad.nl

Over ons

Mijn naam is Julian van der Zanden en ik ben gecertificeerd voor het opstellen van energielabels in de woningbouw. Ik heb een uitgebreid-technische achtergrond waardoor ik de kwaliteit van de energielabels kan waarborgen. Naast bestaande bouw ben ik momenteel bezig met de studie tot woningtaxateur en energielabel utiliteitsbouw.

 

Energielabel Meierijstad is dus een adviesbureau voor het opstellen van energielabels in de woningbouw. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten opstellen voor een verbeterplan. Dat kan bijvoorbeeld gunstig zijn bij een rentekorting bij een goed energielabel. Wij zijn gevestigd in Meierijstad en werken in geheel Noord-Brabant zonder voorrijkosten. 

 

Wij onderscheiden onszelf op basis van kwaliteit. Dat doen we door middel van een vergaande technische inspectie van de woning. Hierin gaan wij verder dan de concurrentie. Met andere woorden: wij halen er uit wat er in zit. Dat komt uw energielabel ten goede. 

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe contacten met makelaars. Een beter energielabel door een grondigere inspectie zorgt voor een gemakkelijkere woningverkoop. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact op! 

Julian van der Zanden komt bij u graag het energielabel opnemen.

De 4 beloften van Energielabel Meierijstad

Wij werken met vaste lage prijzen en daarnaast rekenen wij géén voorrijkosten.

Door onze efficiënte werkwijze heeft u een energielabel gemakkelijk geregeld. Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons uw energielabel. 

Heeft u meerdere panden, dan krijgt u portefeuillekorting. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij weten precies wat we moeten doen en welke documenten we kunnen gebruiken om u een zo gunstig mogelijk energielabel te geven. Wij halen er uit wat er in zit! 

Contact

Energielabel Meierijstad

Industrieweg 23, Sint-Oedenrode

Info@Energielabelmeierijstad.nl

+31639313140