Over ons

Mijn naam is Julian van der Zanden en ik ben gecertificeerd voor het opstellen energielabels en woningtaxaties. Ik heb een uitgebreid-technische achtergrond waardoor ik de kwaliteit van de rapporten kan waarborgen. 

 

Energielabel Meierijstad is onderdeel van het grotere Meierijstad Vastgoed Groep B.V. dat gespecialiseerd is in woningtaxaties en energielabels. Wij zijn gevestigd in Meierijstad en werken in geheel Noord-Brabant zonder voorrijkosten. 

 

Wij onderscheiden onszelf op basis van kwaliteit. Dat doen we door middel van een vergaande technische inspectie van uw object. Wij gaan hierin verder dan de concurrentie. Met andere woorden: bij ons krijgt u een gedetailleerder, beter onderbouwd rapport. In het geval van een energielabel halen wij er uit wat er in zit. Dat komt uw energielabel ten goede. 

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met makelaars, ontwikkelaars en bouwbedrijven.

Benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact op! 

Julian van der Zanden komt bij u graag het energielabel opnemen.

De 4 beloften van Energielabel Meierijstad

Wij werken met vaste lage prijzen en daarnaast rekenen wij géén voorrijkosten.

Door onze efficiënte werkwijze heeft u een energielabel gemakkelijk geregeld. Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons uw energielabel. 

Heeft u meerdere panden, dan krijgt u portefeuillekorting. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Energielabel Meierijstad onderscheidt zich op basis van kwaliteit door een vergaande technische inspectie, waarmee we eruit halen wat erin zit.